Selecteer een pagina
Diversen

Opdrachtgever:
Diversen

De ideeën en ook de uitvoering
Als je ervoor kiest om ook de projectbegeleiding aan INK Interiors toe te vertrouwen, ben je gegarandeerd dat het interieurontwerp behouden blijft, dat alles soepel verloopt en dat het werk binnen het budget wordt uitgevoerd.

Omzet verhogende verblijfruimtes
Een clubhuis waar mensen graag lang blijven zitten? Een hotel met een uitnodigende loungeruimte? Of een restaurant waar gasten graag lang willen natafelen? Een ruimte ontworpen door INK Interiors bevordert de omzet.

Een aula die afscheid nemen mooier maakt
Door het gebruik van de juiste kleuren, goede verlichting en hoogwaardige materialen, creëren wij een ruimte die zowel comfortabel als sfeervol aanvoelt. Op deze manier ontstaat er een omgeving die een troostrijk afscheid mogelijk maakt.

Vernieuwd interieur kan ook met veel bestaande middelen

Ons uitgangspunt is altijd: hoe kunnen we hergebruiken wat nog mogelijk is?
Bij INK Interiors streven we naar duurzaamheid, zowel wat betreft materialen en recycling als wat betreft langdurigheid.
We volgen geen trends; onze ontwerpen zijn tijdloos, maar zeker niet zonder leeftijd.

Ik kan mij er geen voorstelling van maken”:
3D visualisatie: eventueel gerenderd, fotorealistisch of in een videoanimatie.

 

Crematorium Zwijndrecht

Crematorium Zwijndrecht

Opdrachtgever:crematorium Zwijndrecht (Monuta); nieuwbouw

Eis:samenwerking met een gerenommeerde architect om architectuur en interieur te verbinden

Uitdaging: routing, indeling, gewenste aantal zitplaatsen en de wens voor een ronde bank(opstelling) in de aula. Het budget voor dit laatste was de grootste uitdaging.… Lees verder »

Makelaarskantoor

Makelaarskantoor

Opdrachtgever: Makelaarskantoor; verbouwing

Eis: identiteit terugzien in het nieuwe interieur, huiskamergevoel, met respect voor de authentieke elementen van het pand.

Uitdaging: gehele pand is gestript en opnieuw ingedeeld. Maar 1x goed doen! Het kantoor moest toekomstgericht ingericht worden, maar op van renovatie niet kaal en onbewoond lijken.… Lees verder »

VVE The George

VVE The George

Opdrachtgever: VVE The George; indeling

Eis: de lounge-, wacht- en vergaderruimte moet voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht leeftijd.
Een warme, gezellige uitstraling creëren waarin mensen zich comfortabel voelen. De kleur moet passen bij de architectuur van het gebouw; de kleur oranje.

Uitdaging: een multifunctionele ruimte ontwerpen die warm en gezellig is, waar iedereen zich op zijn gemak voelt.… Lees verder »