Selecteer een pagina
Makelaarskantoor

Opdrachtgever: Makelaarskantoor; verbouwing

Eis: identiteit terugzien in het nieuwe interieur, huiskamergevoel, met respect voor de authentieke elementen van het pand.

Uitdaging: gehele pand is gestript en opnieuw ingedeeld. Maar 1x goed doen! Het kantoor moest toekomstgericht ingericht worden, maar na de renovatie niet kaal en ongezellig lijken.

INK-oplossing:

  • Een interieurontwerp gemaakt dat de eigenaar weerspiegelde door zorgvuldige keuzes in kleuren, materialen, stijl en vormgeving.
  • De indeling is zodanig ontworpen dat het kantoor toekomstgericht is, waarbij wij ook rekening hielden met de installatievoorzieningen.
  • Wij hebben de authentieke elementen benadrukt door middel van doordacht kleur-, materiaalgebruik en stoffering.

Werkwijze: in het begin van dit project is veel tijd gaan zitten in het uitwerken van verschillende indelingsvoorstellen. Hier zijn een paar ontwerpen voor gemaakt en uiteindelijk is de beste indeling gekozen.

Concept: ons concept omvat een moderne werkruimte/kantoor, gecombineerd met een warm huiskamergevoel. Zodra je binnenstapt, krijg je het gevoel dat je een gezellig woonhuis betreedt.

Crematorium Zwijndrecht

Crematorium Zwijndrecht

Opdrachtgever:crematorium Zwijndrecht (Monuta); nieuwbouw

Eis:samenwerking met een gerenommeerde architect om architectuur en interieur te verbinden

Uitdaging: routing, indeling, gewenste aantal zitplaatsen en de wens voor een ronde bank(opstelling) in de aula. Het budget voor dit laatste was de grootste uitdaging.… Lees verder »

VVE The George

VVE The George

Opdrachtgever: VVE The George; indeling

Eis: de lounge-, wacht- en vergaderruimte moet voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht leeftijd.
Een warme, gezellige uitstraling creëren waarin mensen zich comfortabel voelen. De kleur moet passen bij de architectuur van het gebouw; de kleur oranje.

Uitdaging: een multifunctionele ruimte ontwerpen die warm en gezellig is, waar iedereen zich op zijn gemak voelt.… Lees verder »

Uitvaartcentrum Leiden

Uitvaartcentrum Leiden

Opdrachtgever: Uitvaartcentrum Leiden (Monuta); renovatie & aanbouw

Eis: samenwerken met een architect en behoud van de architectonische elementen uit de jaren 70 in het oude gedeelte.

Uitdaging: eenheid creëren tussen het te renoveren oude pand en het nieuw aan te bouwen gedeelte, evenals het creëren van sfeervolle rouwkamers.… Lees verder »