Selecteer een pagina
Makelaarskantoor

Opdrachtgever: Makelaarskantoor; verbouwing

Eis: identiteit terugzien in het nieuwe interieur, huiskamergevoel, met respect voor de authentieke elementen van het pand.

Uitdaging: gehele pand is gestript en opnieuw ingedeeld. Maar 1x goed doen! Het kantoor moest toekomstgericht ingericht worden, maar na de renovatie niet kaal en ongezellig lijken.

INK-oplossing:

  • Een interieurontwerp gemaakt dat de eigenaar weerspiegelde door zorgvuldige keuzes in kleuren, materialen, stijl en vormgeving.
  • De indeling is zodanig ontworpen dat het kantoor toekomstgericht is, waarbij wij ook rekening hielden met de installatievoorzieningen.
  • Wij hebben de authentieke elementen benadrukt door middel van doordacht kleur-, materiaalgebruik en stoffering.

Werkwijze: in het begin van dit project is veel tijd gaan zitten in het uitwerken van verschillende indelingsvoorstellen. Hier zijn een paar ontwerpen voor gemaakt en uiteindelijk is de beste indeling gekozen.

Concept: ons concept omvat een moderne werkruimte/kantoor, gecombineerd met een warm huiskamergevoel. Zodra je binnenstapt, krijg je het gevoel dat je een gezellig woonhuis betreedt.

“Schijn een lichtje op INK Interiors?”

“Schijn een lichtje op INK Interiors?”

Verlichting wordt vaak onderschat in het interieurontwerp, terwijl het een enorme impact heeft op de sfeer, functionaliteit en uitstraling van een ruimte. Met een goed verlichtingsplan creƫer je een interieur dat niet alleen mooi is, maar ook comfortabel en...

Eenheid: de sleutel tot een perfect interieur.

Eenheid: de sleutel tot een perfect interieur.

In de interieurbranche is "eenheid" een veelgebruikt woord, maar wat houdt het nu precies in? Als docent aan de interieur academie leg ik al in een vroeg stadium van de opleiding de nadruk op dit cruciale aspect. Eenheid gaat om perfecte afstemming tussen...

Is jouw werkomgeving een inspirerende 8+ waard?

Is jouw werkomgeving een inspirerende 8+ waard?

Zo niet, dan mist er iets!Want wist je dat een fijne (werk)omgeving het geluk en productiviteit van medewerkers kan verhogen, in de uitvaartbranche het troost kan bieden en in medische praktijken angst kan wegnemen.Veelvoorkomende knelpunten:- Inefficiƫnte indeling-...