Selecteer een pagina
VVE The George

Opdrachtgever: VVE The George; indeling

Eis: de lounge-, wacht- en vergaderruimte moet voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht leeftijd.
Een warme, gezellige uitstraling creëren waarin mensen zich comfortabel voelen. De kleur moet passen bij de architectuur van het gebouw en de “huisstijl” kleur oranje.

Uitdaging: een multifunctionele ruimte ontwerpen die warm en gezellig is, waar iedereen zich op zijn gemak voelt. De kleur moet harmoniëren met het bestaande gebouw en haar elementen, waarin oranje domineert, maar in het interieur niet te aanwezig mag zijn.

INK-oplossing: wij hebben 3 moodboards gemaakt, zodat veel mensen hun mening konden geven over de uiteindelijke uitstraling. Daar kon op gestemd worden en hier kwam een favoriete stijl/sfeer uit, welke vervolgens is uitgewerkt.

Voordeel: door mensen te betrekken bij de besluitvorming, wordt het een ruimte die iedereen aanspreekt en het gevoel geeft dat het van hen is.

Resultaat: warme gezellige uitstraling dankzij het gebruik van zachte stoffen en ronde en ovale vormen. Om de kleur oranje te integreren, hebben we één opvallend element toegevoegd, terwijl de rest van het interieur rustig en uitnodigend is. Het resultaat is een ruimte waar iedereen zich welkom voelt en graag verblijft.

 

“Schijn een lichtje op INK Interiors?”

“Schijn een lichtje op INK Interiors?”

Verlichting wordt vaak onderschat in het interieurontwerp, terwijl het een enorme impact heeft op de sfeer, functionaliteit en uitstraling van een ruimte. Met een goed verlichtingsplan creëer je een interieur dat niet alleen mooi is, maar ook comfortabel en...

Eenheid: de sleutel tot een perfect interieur.

Eenheid: de sleutel tot een perfect interieur.

In de interieurbranche is "eenheid" een veelgebruikt woord, maar wat houdt het nu precies in? Als docent aan de interieur academie leg ik al in een vroeg stadium van de opleiding de nadruk op dit cruciale aspect. Eenheid gaat om perfecte afstemming tussen...

Is jouw werkomgeving een inspirerende 8+ waard?

Is jouw werkomgeving een inspirerende 8+ waard?

Zo niet, dan mist er iets!Want wist je dat een fijne (werk)omgeving het geluk en productiviteit van medewerkers kan verhogen, in de uitvaartbranche het troost kan bieden en in medische praktijken angst kan wegnemen.Veelvoorkomende knelpunten:- Inefficiënte indeling-...