Selecteer een pagina
VVE The George

Opdrachtgever: VVE The George; indeling

Eis: de lounge-, wacht- en vergaderruimte moet voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht leeftijd.
Een warme, gezellige uitstraling creëren waarin mensen zich comfortabel voelen. De kleur moet passen bij de architectuur van het gebouw en de “huisstijl” kleur oranje.

Uitdaging: een multifunctionele ruimte ontwerpen die warm en gezellig is, waar iedereen zich op zijn gemak voelt. De kleur moet harmoniëren met het bestaande gebouw en haar elementen, waarin oranje domineert, maar in het interieur niet te aanwezig mag zijn.

INK-oplossing: wij hebben 3 moodboards gemaakt, zodat veel mensen hun mening konden geven over de uiteindelijke uitstraling. Daar kon op gestemd worden en hier kwam een favoriete stijl/sfeer uit, welke vervolgens is uitgewerkt.

Voordeel: door mensen te betrekken bij de besluitvorming, wordt het een ruimte die iedereen aanspreekt en het gevoel geeft dat het van hen is.

Resultaat: warme gezellige uitstraling dankzij het gebruik van zachte stoffen en ronde en ovale vormen. Om de kleur oranje te integreren, hebben we één opvallend element toegevoegd, terwijl de rest van het interieur rustig en uitnodigend is. Het resultaat is een ruimte waar iedereen zich welkom voelt en graag verblijft.

 

Crematorium Zwijndrecht

Crematorium Zwijndrecht

Opdrachtgever:crematorium Zwijndrecht (Monuta); nieuwbouw

Eis:samenwerking met een gerenommeerde architect om architectuur en interieur te verbinden

Uitdaging: routing, indeling, gewenste aantal zitplaatsen en de wens voor een ronde bank(opstelling) in de aula. Het budget voor dit laatste was de grootste uitdaging.… Lees verder »

Makelaarskantoor

Makelaarskantoor

Opdrachtgever: Makelaarskantoor; verbouwing

Eis: identiteit terugzien in het nieuwe interieur, huiskamergevoel, met respect voor de authentieke elementen van het pand.

Uitdaging: gehele pand is gestript en opnieuw ingedeeld. Maar 1x goed doen! Het kantoor moest toekomstgericht ingericht worden, maar op van renovatie niet kaal en onbewoond lijken.… Lees verder »

Uitvaartcentrum Leiden

Uitvaartcentrum Leiden

Opdrachtgever: Uitvaartcentrum Leiden (Monuta); renovatie & aanbouw

Eis: samenwerken met een architect en behoud van de architectonische elementen uit de jaren 70 in het oude gedeelte.

Uitdaging: eenheid creëren tussen het te renoveren oude pand en het nieuw aan te bouwen gedeelte, evenals het creëren van sfeervolle rouwkamers.… Lees verder »