Selecteer een pagina

Een koffiekamer die meer is dan koffie met cake?

door | jun 25, 2024 | Blog

In een moderne uitvaartcentrum is de koffiekamer al lang geen traditionele ruimte meer. Grand café of horeca bar zijn termen die we tegenwoordig vaker horen.

Hospitality staat centraal in de uitvaartbranche. Dat betekent gastvrijheid, maar het betekent ook verwachtingen overtreffen, mensen gewaardeerd én welkom laten voelen.

We weten dat hospitality in deze branche al op een hoog niveau staat. Maar dat welkom (lees: comfortabel) laten voelen kan nog meer versterkt worden met een warme sfeer en met een harmonieuze en fijne inrichting. Denk aan de juiste kleuren, materialen en vormgeving, en dit alles in een goede balans.

Dus voor het omtoveren van die traditionele koffiekamer naar een hospitality horeca ruimte waar het leven gevierd kan worden en die ook nog eens troostrijk aanvoelt, zal een expert ingeschakeld moeten worden. Iemand die alle facetten meeneemt en die naar alle wensen en eisen van nu kijkt.

Zullen wij koffie drinken?

ARCHIEF

“Je hebt gelijk…

“Je hebt gelijk…

...hoewel we het altijd zo deden, zijn de wijzigingen die je in je interieurontwerp voorstelt écht een verbetering."  INK Interiors gelooft in een klantgerichte aanpak. Samen met de klant een volledige klantreis doorlopen: van het analyseren van hun werkwijze en...

Lees meer
Wat betekent hospitality eigenlijk?

Wat betekent hospitality eigenlijk?

Volgens de Dikke Van Dale is het "gastvrijheid": een vriendelijk ontvangst waarbij iedereen zich welkom voelt. Dit gevoel wil je eigenlijk in elke (bedrijfs)ruimte bereiken, of het nu gaat om een horecagelegenheid, een kantoorpand of zelfs een koffiekamer in een...

Lees meer