Selecteer een pagina

INK Interiors: de missing (l)ink voor jouw interieur!

door | jul 24, 2024 | Blog

Is het interieur van je clubhuis, crematorium, medische praktijk of ander soort organisatie toe aan een upgrade? Ervaar je knelpunten, mis je inspiratie of een (leidende) persoon die eenheid creëert en behoudt?

INK Interiors is het interieurontwerpbureau die helpt om interieurs te realiseren die bij jouw organisatie en branche passen.  Met expertise en creativiteit wordt een ruimte ontworpen die perfect aansluit bij de wensen, behoeften én het budget. 

Of je nu op zoek bent naar een frisse blik op je huidige interieur, een compleet nieuw ontwerp, een goed verlichtingsplan en/of het ontwerpen van maatwerkinterieur. 

Alle uitdagingen en interieurgerelateerde “problemen” en vraagstukken zijn de drijfveer voor mij.

De ontwerpen zijn niet alleen esthetisch fraai en compleet, maar leveren ook nog eens vele extra’s op. Voordelen die je op het eerste gezicht niet zult verwachten: verhogen van de productiviteit, optimaliseren van de werkstroom, creëren van een representatieve uitstraling en in het geval van de uitvaartbranche troostrijke en comfortabele omgevingen. Zie hier:
https://inkinteriors.nl/specialiteit/

Graag kom ik een keer uitleggen hoe het werkt, hoe INK Interiors werkt, hoe het voor jou gaat werken. Dus zullen wij koffiedrinken?

#interieurontwerp #inkinteriors #inspiratie #interieurvoorbedrijven

ARCHIEF

“Je hebt gelijk…

“Je hebt gelijk…

...hoewel we het altijd zo deden, zijn de wijzigingen die je in je interieurontwerp voorstelt écht een verbetering."  INK Interiors gelooft in een klantgerichte aanpak. Samen met de klant een volledige klantreis doorlopen: van het analyseren van hun werkwijze en...

Lees meer
Wat betekent hospitality eigenlijk?

Wat betekent hospitality eigenlijk?

Volgens de Dikke Van Dale is het "gastvrijheid": een vriendelijk ontvangst waarbij iedereen zich welkom voelt. Dit gevoel wil je eigenlijk in elke (bedrijfs)ruimte bereiken, of het nu gaat om een horecagelegenheid, een kantoorpand of zelfs een koffiekamer in een...

Lees meer