Selecteer een pagina

“dit hadden wij zelf nooit kunnen bedenken”

door | apr 2, 2024 | Blog

“En deze kleuren en materialen hadden wij nooit bij elkaar gezocht. Het is écht een vak wat jij beoefent”.
Deze opmerking kreeg ik na de presentatie van het definitieve ontwerp voor een crematorium.

In de hedendaagse uitvaartbranche staat hospitality steeds vaker en meer centraal, waarbij het creëren van een comfortabele en troostrijke omgeving van essentieel belang is. Het besef dat onze ervaringen gevormd worden door onze zintuigen leidt tot de erkenning dat een doordacht interieurontwerp een cruciale rol speelt.
Het prikkelen van de zintuigen is hierbij van groot belang. Dit omvat onder andere de tactiele eigenschappen van materialen, de impact van kleur en licht, de akoestiek van de ruimte en de toevoeging van geuren om de totale beleving te verrijken. Maar vergeet ook de inwendige mens niet; de tijd van koffie met cake is voorbij, koffiekamers zijn tegenwoordig ware grand cafés.

Is uw uitvaartomgeving (al) aangepast aan de hedendaagse behoeften?
Graag nodig ik je uit voor een kop koffie, waar ik kan laten zien hoe ik ruimtes creëer die niet alleen functioneel zijn, maar ook een gevoel van comfort, welzijn en troost bieden.

#interieurontwerp #uitvaartinterieur #uitvaartdesign #troostvolleomgeving #crematoriumdesign #conceptueelontwerp

ARCHIEF

“kun je ons helpen een eenheid in alles te krijgen”

“kun je ons helpen een eenheid in alles te krijgen”

“Én een goede indeling voor het horeca gedeelte te maken?”Bij de verbouwing van dit uitvaartcentrum in Zuid-Holland kreeg INK Interiors een prachtige uitdaging: eenheid creëren tussen alle ruimtes, maar ook een optimale indeling voor het horeca gedeelte realiseren.De...

Lees meer