Selecteer een pagina

Eenheid: de sleutel tot een perfect interieur.

door | mei 7, 2024 | Blog

In de interieurbranche is “eenheid” een veelgebruikt woord, maar wat houdt het nu precies in? Als docent aan de interieur academie leg ik al in een vroeg stadium van de opleiding de nadruk op dit cruciale aspect.

Eenheid gaat om perfecte afstemming tussen verschillende elementen: materialen, kleuren, vormgeving en indeling.

Het resultaat? Een harmonieus geheel dat rust en uitstraling uitstraalt.

Soms zie je het niet eens, maar voel je het….. Zeker wanneer iets niet klopt.

“Hoe creëren we eenheid in alles én een optimale indeling voor ons horecagedeelte?”
Vaak krijgt INK Interiors de vraag: wij weten wel wat wij graag zouden willen, maar hoe krijgen wij daar nu een geheel in, dat het aan al onze eisen en wensen voldoet én dat het ook nog binnen het budget past.

Of het nu gaat om een bestaand concept van een architect aan te vullen met specifieke expertise of een compleet ontwerp van 0 voor de uitvaartbranche, horeca of kantoorinrichting: INK Interiors heeft de kennis en ervaring in huis.

Laten we samenwerken om mooie eenheid in interieurs te realiseren. Met oog voor details, respect voor alle eisen en wensen en binnen het gestelde budget.

#interieur #eenheid #horeca #uitvaart #kantoor #ontwerp #realisatie

ARCHIEF

“Schijn een lichtje op INK Interiors?”

“Schijn een lichtje op INK Interiors?”

Verlichting wordt vaak onderschat in het interieurontwerp, terwijl het een enorme impact heeft op de sfeer, functionaliteit en uitstraling van een ruimte. Met een goed verlichtingsplan creëer je een interieur dat niet alleen mooi is, maar ook comfortabel en...

Lees meer
Is jouw werkomgeving een inspirerende 8+ waard?

Is jouw werkomgeving een inspirerende 8+ waard?

Zo niet, dan mist er iets!Want wist je dat een fijne (werk)omgeving het geluk en productiviteit van medewerkers kan verhogen, in de uitvaartbranche het troost kan bieden en in medische praktijken angst kan wegnemen.Veelvoorkomende knelpunten:- Inefficiënte indeling-...

Lees meer