Selecteer een pagina

Iedereen trots op het ontwerp voor te renoveren uitvaartcentrum!

door | apr 2, 2024 | Blog

Afgelopen week het ontwerp aan de klant gepresenteerd.
Erg blij met het resultaat en de positieve reacties die ik mocht ontvangen.

Vertaalslag van wensen naar interieur:
Een van de complimenten was dat de wensen en eisen goed waren vertaald naar het interieur. Ik had goed geluisterd naar wat ze belangrijk vonden en dit vervolgens gevisualiseerd in een ontwerp dat zowel functioneel als esthetisch is.

Betrekken van het personeel:
Het is belangrijk dat iedereen die in het uitvaartcentrum werkt zich prettig voelt in de nieuwe omgeving. Daarom werd het personeel uiteindelijk ook bij de presentatie betrokken. Ze waren erg enthousiast over het nieuwe ontwerp en gaven ook waardevolle feedback.

Enthousiasme alom!
Door de positieve reacties werd duidelijk dat het personeel blij is met het nieuwe ontwerp en ik ben ervan overtuigd dat men straks trots zal zijn om daar te werken.
In een troostrijk interieur, dat comfortabel aanvoelt.

#interieurontwerp #uitvaartinterieur #uitvaartdesign #troostvolleomgeving #crematoriumdesign #conceptueelontwerp

ARCHIEF

“kun je ons helpen een eenheid in alles te krijgen”

“kun je ons helpen een eenheid in alles te krijgen”

“Én een goede indeling voor het horeca gedeelte te maken?”Bij de verbouwing van dit uitvaartcentrum in Zuid-Holland kreeg INK Interiors een prachtige uitdaging: eenheid creëren tussen alle ruimtes, maar ook een optimale indeling voor het horeca gedeelte realiseren.De...

Lees meer
“dit hadden wij zelf nooit kunnen bedenken”

“dit hadden wij zelf nooit kunnen bedenken”

“En deze kleuren en materialen hadden wij nooit bij elkaar gezocht. Het is écht een vak wat jij beoefent”.Deze opmerking kreeg ik na de presentatie van het definitieve ontwerp voor een crematorium.In de hedendaagse uitvaartbranche staat hospitality steeds vaker en...

Lees meer