Selecteer een pagina

Inspirerend intakegesprek

door | apr 2, 2024 | Blog

Vandaag heb ik een inspirerend intakegesprek gehad over het transformeren van een ruimte binnen een crematorium. De huidige inrichting voldoet niet langer aan de hedendaagse wensen. De aula in “conferentiezaal- opstelling” moet een intiemere sfeer krijgen, de hoge muren ogen momenteel ongezellig en het kleurgebruik is ietwat koud.

De opdracht is helder: we hebben een budget, zij het niet grenzeloos. Hergebruik van bestaand meubilair is gewenst, en het geheel moet enigszins aansluiten bij de overige ruimtes.

Ideeën in overvloed! Met een geheel andere indeling, prachtig behang, doordacht kleurgebruik, sfeervolle vloerkleden en zorgvuldige styling is er al zoveel te bereiken. Bij INK Interiors brengen we alles samen: van zorgvuldig geselecteerde producten tot de juiste samenwerkingen met leveranciers.

Het resultaat? Een harmonieus geheel dat perfect integreert met de bestaande omgeving, zonder grote investeringen en helemaal van deze tijd.

Heb jij ook plannen om jouw locatie of een specifieke ruimte nieuw leven in te blazen? Laten we samen eens koffiedrinken en de mogelijkheden bespreken!

#interieurontwerp #uitvaartinterieur #uitvaartdesign #troostvolleomgeving #crematoriumdesign #conceptueelontwerp

ARCHIEF

“Schijn een lichtje op INK Interiors?”

“Schijn een lichtje op INK Interiors?”

Verlichting wordt vaak onderschat in het interieurontwerp, terwijl het een enorme impact heeft op de sfeer, functionaliteit en uitstraling van een ruimte. Met een goed verlichtingsplan creëer je een interieur dat niet alleen mooi is, maar ook comfortabel en...

Lees meer
Eenheid: de sleutel tot een perfect interieur.

Eenheid: de sleutel tot een perfect interieur.

In de interieurbranche is "eenheid" een veelgebruikt woord, maar wat houdt het nu precies in? Als docent aan de interieur academie leg ik al in een vroeg stadium van de opleiding de nadruk op dit cruciale aspect. Eenheid gaat om perfecte afstemming tussen...

Lees meer
Is jouw werkomgeving een inspirerende 8+ waard?

Is jouw werkomgeving een inspirerende 8+ waard?

Zo niet, dan mist er iets!Want wist je dat een fijne (werk)omgeving het geluk en productiviteit van medewerkers kan verhogen, in de uitvaartbranche het troost kan bieden en in medische praktijken angst kan wegnemen.Veelvoorkomende knelpunten:- Inefficiënte indeling-...

Lees meer