Selecteer een pagina

Interieur wordt des te belangrijker in de uitvaartbranche

door | apr 2, 2024 | Blog

Recent onderzoek van het CBS wijst uit dat het aantal uitvaartondernemingen in de afgelopen tien jaar is verdubbeld, terwijl crematoria en uitvaartcentra met 1/3 zijn toegenomen. Deze groei resulteert in een verhoogde concurrentie, niet alleen tussen uitvaartdienstverleners, maar ook met externe locaties zoals horecagelegenheden, die als opties worden overwogen na uitvaartdiensten.
 
Daarnaast blijkt dat moderne uitvaartwensen evolueren, met een voorkeur voor intieme setting, huiskamergevoel, grand café ambiance, flexibele opstellingen, om zo maar een paar van deze wensen te noemen.
Het is essentieel voor uitvaartorganisaties om met deze veranderingen mee te groeien, zich aan te passen en onderscheidend te zijn.
 
INK Interiors deelt deze visie en focust op het bereiken van indrukwekkende resultaten met beperkte middelen. Duurzaamheid staat centraal, want waarom zou je iets goeds weggooien? Soms liggen de oplossingen in kleine aanpassingen, en samen zorgen we voor een interieur dat zowel tijdloos als sfeervol is, met onverwachte voordelen. Zowel letterlijk als figuurlijk.
 
Het doel van INK is om ruimtes te creëren waar troost sterker voelbaar is en waar mensen zich op hun gemak en comfortabel voelen.
Laten we een afspraak maken om hierover te brainstormen, waarbij ik graag naar alle mogelijkheden kijk en mijn ideeën deel.
Samen een interieur creëren die aan alle wensen en eisen voldoet!

#interieurontwerp #uitvaartinterieur #uitvaartdesign #troostvolleomgeving #crematoriumdesign #conceptueelontwerp

ARCHIEF

“kun je ons helpen een eenheid in alles te krijgen”

“kun je ons helpen een eenheid in alles te krijgen”

“Én een goede indeling voor het horeca gedeelte te maken?”Bij de verbouwing van dit uitvaartcentrum in Zuid-Holland kreeg INK Interiors een prachtige uitdaging: eenheid creëren tussen alle ruimtes, maar ook een optimale indeling voor het horeca gedeelte realiseren.De...

Lees meer