Selecteer een pagina
Crematorium Zwijndrecht

Opdrachtgever: crematorium Zwijndrecht (Monuta); nieuwbouw

Eis: samenwerking met een gerenommeerde architect om architectuur en interieur te verbinden

Uitdaging: routing, indeling, gewenste aantal zitplaatsen en de wens voor een ronde bank(opstelling) in de aula. Het budget voor dit laatste was de grootste uitdaging.

INK-oplossing: voor ronde bank(opstelling): met leverancier is een bank “op maat” ontworpen. Door zorgvuldig te kiezen uit geschikte meubelmerken en slim gebruik te maken van stoffering, konden wij binnen het budget blijven en toch de gewenste bank realiseren.

Voordeel: dankzij de goede relaties van INK Interiors met leveranciers konden marktconforme prijzen, of soms zelfs hieronder, gegarandeerd worden.

Resultaat: ondanks de budgettaire beperkingen hebben we een sfeervol en harmonieus geheel weten te creëren, met gebruik van hoogwaardige materialen. Meerdere projecten zijn voor deze opdrachtgever uitgevoerd.

Makelaarskantoor

Makelaarskantoor

Opdrachtgever: Makelaarskantoor; verbouwing

Eis: identiteit terugzien in het nieuwe interieur, huiskamergevoel, met respect voor de authentieke elementen van het pand.

Uitdaging: gehele pand is gestript en opnieuw ingedeeld. Maar 1x goed doen! Het kantoor moest toekomstgericht ingericht worden, maar op van renovatie niet kaal en onbewoond lijken.… Lees verder »

VVE The George

VVE The George

Opdrachtgever: VVE The George; indeling

Eis: de lounge-, wacht- en vergaderruimte moet voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht leeftijd.
Een warme, gezellige uitstraling creëren waarin mensen zich comfortabel voelen. De kleur moet passen bij de architectuur van het gebouw; de kleur oranje.

Uitdaging: een multifunctionele ruimte ontwerpen die warm en gezellig is, waar iedereen zich op zijn gemak voelt.… Lees verder »

Uitvaartcentrum Leiden

Uitvaartcentrum Leiden

Opdrachtgever: Uitvaartcentrum Leiden (Monuta); renovatie & aanbouw

Eis: samenwerken met een architect en behoud van de architectonische elementen uit de jaren 70 in het oude gedeelte.

Uitdaging: eenheid creëren tussen het te renoveren oude pand en het nieuw aan te bouwen gedeelte, evenals het creëren van sfeervolle rouwkamers.… Lees verder »