Selecteer een pagina

Professionele projectbegeleiding t.b.v. uitrollen van interieurontwerp

door | apr 2, 2024 | Blog

Als interieurontwerper voor de zakelijke markt ga ik verder dan alleen het creëren van mooie ruimtes. Mijn passie gaat hand in hand met volledige projectbegeleiding van A tot Z.
 
Waarom kiezen voor (interieurontwerpen én) projectbegeleiding van INK Interiors?
· Tijdsbesparing: jouw kostbare tijd is belangrijk. Laat mij de details beheren, zodat jij je kunt concentreren op wat je het beste doet en waar jij goed in bent.
· Millimeter nauwkeurig: de zekerheid dat elk detail van het interieurontwerp met de hoogste precisie wordt uitgevoerd, in lijn met de oorspronkelijke visie.
· Financieel aantrekkelijk: ik streef ernaar om kostenefficiënte oplossingen te bieden én de beste offerte te ontvangen, zonder concessies te doen aan kwaliteit.
· Eén aanspreekpunt: efficiëntie is ontzettend belangrijk. Als het persoonlijke aanspreekpunt maak ik communicatie eenvoudig en effectief.
· Ontzorging: van concept tot realisatie, ik regel alles. Een zorgeloze ervaring voor jou(w bedrijf) en je project. Of het nu gaat om een renovatie, verbouwing, of een compleet nieuwbouwproject.
 
Ook plannen voor het een of ander? Ontdek de meerwaarde van INK Interiors voor jouw project!
Neem contact met mij op voor een samenwerking: én een mooi interieurontwerp én ontzorging d.m.v. projectbegeleiding 

#interieurontwerp #uitvaartinterieur #uitvaartdesign #troostvolleomgeving #crematoriumdesign #conceptueelontwerp

ARCHIEF

“kun je ons helpen een eenheid in alles te krijgen”

“kun je ons helpen een eenheid in alles te krijgen”

“Én een goede indeling voor het horeca gedeelte te maken?”Bij de verbouwing van dit uitvaartcentrum in Zuid-Holland kreeg INK Interiors een prachtige uitdaging: eenheid creëren tussen alle ruimtes, maar ook een optimale indeling voor het horeca gedeelte realiseren.De...

Lees meer